Hollywood

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Môj prvý blog

A je to tu! Tak som si konečne vytvoril svoj vlastný blog. Človek by sa na tom mohol kľudne stať závislý. Potom by však iba písal blog o tom, ako píše blog. Pýtate sa ako som sa teda o blogoch dozvedel?

A je to tu! Tak som si konečne vytvoril svoj vlastný blog. Je zvláštne, že až dodnes som o niečom takom nič nepočul. Pritom je to skvelá vec. Aspoň podľa mňa. Človek by sa na tom mohol kľudne stať závislý. Potom by však iba písal blog o tom, ako píše blog  . Pýtate sa ako som sa teda o blogoch dozvedel? Nie, nebolo to z internetu.

    Začalo sa to už ráno. Zobudil som sa a cítil som sa nejako inak než obvykle. V tomto chrípkovom období to nemohlo mať na svedomí nič iné než práve chrípka. Ale to som ešte nevedel. Bolo mi len divne a dúfal som že to prejde. Tak som sa obliekol a dotrepal som sa do práce. Bolo presne 7:00. Pracujem ako zamestnanec istej firmy, ktorá predáva autodiely. Keď konečne postavia všetky tie automobilky, tak to môže byť celkom dobrý biznis. Ale späť. Ráno nám prišiel tovar ako obvykle. Tak sme ho začali preberať. To som už ale cítil, že na mňa niečo lezie, pretože by som najradšej zaľahol na podlahu podomnou a vstal až za pár hodín. Bolesť hrdla, hlavy ........, jednoducho chrípka. Oboznámil som o mojom stave kolegu s tým, že idem domov. Súhlasil. Skúsil by povedať nie a....  . Tak som sa zbalil a vybral som sa na ťažkú cestu domov. Po ceste som išel okolo novinového stánku napadlo ma že keď budem musieť doma ležať tak sa zíde aj niečo na čítanie. Trochu sa zaujímam o počítače a tak som sa rozhodol pre časopis s touto tématikou. Keď som však prišiel domov, tak som mal pocit akoby som umieral a tak som si rovno ľahol do postele a spaaaaaaaaal s prestávkami až do dnešného rána.  Dnes mi už je lepšie a tak som si ten časopis začal čítať. Áno, presne tak. V ňom som sa dozvedel aj o blogoch.

    To je asi tak všetko čo som chcel na začiatok. Končím s konštatovaním, že aj taká chrípka môže byť na niečo dobrá. Ale radšej by som sa o blogoch dozvedel iným spôsobom 


denník | stály odkaz

Komentáre

  1. ja som sa
    o blogu dozvedela od kamarata... tiež sa pokusa ta potvora ma skolit... tak som dnes cupitala od lekara s taskou plnou liekou... ale snazim sa odolat a vsugerovat si, ze je to iba alergia...

    a k tej zavislosti... je to krasna zavislost...
    publikované: 15.04.2005 12:23:39 | autor: ywana (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. ??
    A preco prave Hollywood?
    publikované: 15.04.2005 15:01:29 | autor: wa (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. re
    A preco nie hollywood? V Hollywoode je mozne vsetko. Rovnako ako tu, kde mozem pisat o com chcem. A kazdy to moze okomentovat ako chce.
    publikované: 15.04.2005 23:30:43 | autor: hollywood (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014